ΑΡΩΜΑ ΟΝΕΙΡΟΥ LUXURY BIPHASE REMOVER

Κωδικός : bphs_rem

Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-4 ημέρες

LUXURY BIPHASE REMOVER

To Luxury Biphase Remover χάρη στην νέα φόρμουλα δύο φάσεων, είναι ιδανικό για να αφαιρεί το έντονο μακιγιάζ ακόμη και την αδιάβροχη μάσκαρα. Αποτελείτε από δύο φάσεις: Μια λιπαρή και μια με βάση το νερό.

Ανακινώντας το μπουκάλι οι δυο φάσεις ενεργοποιούνται και φτιάχνουν ένα εξειδικευμένο προϊόν καθαρισμού. Τα συστατικά του Χρυσού και τα εκχυλίσματα από Kakadu Plum ηρεμούν και ανακουφίζουν την επιδερμίδα.

Συσκευασία 150ml

9,00 €
Ποσότητα

    Δωρεάν Παράδοση και Αντικαταβολή για αγορές από 40€ και πάνω ! Δωρεάν Παράδοση και Αντικαταβολή για αγορές από 40€ και πάνω !

    Παράδοση σε 1-4 εργάσιμες ημέρες. Παράδοση σε 1-4 εργάσιμες ημέρες.

    Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών (υπό προϋποθέσεις) Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών (υπό προϋποθέσεις)

LUXURY BIPHASE REMOVER:

To Luxury Biphase Remover χάρη στην νέα φόρμουλα δύο φάσεων, είναι ιδανικό για να αφαιρεί το έντονο μακιγιάζ ακόμη και την αδιάβροχη μάσκαρα. Αποτελείτε από δύο φάσεις: Μια λιπαρή και μια με βάση το νερό. Ανακινώντας το μπουκάλι οι δυο φάσεις ενεργοποιούνται και φτιάχνουν ένα εξειδικευμένο προϊόν καθαρισμού. Τα συστατικά του Χρυσού και τα εκχυλίσματα από Kakadu Plum ηρεμούν και ανακουφίζουν την επιδερμίδα.

ΧΡΗΣΗ: Ανακινείστε το προϊόν και βάλτε μικρή ποσότητα σε ένα βαμβάκι. Ξεκινήστε καθαρίζοντας απαλά τα βλέφαρα και την περιοχή των ματιών. Ξεπλύνετε με νερό και επαναλάβετε στην περιοχή των ματιών μεχρι να καθαρίσετε πλήρως.Στην συνέχεια εφαρμόστε στο υπόλοιπο πρόσωπο και ξεπλύνετε με νερό. Συσκευασία 150ml

LUXURY BIPHASE REMOVER :

Luxury Biphase Remover, thanks to the new two-phase formula, is ideal for remove intense makeup and waterproof mascara. It consists of two phases: One oily and one water-based. By shaking the bottle the two phases are activated and a specialized cleaning product produced. The Gold and Kakadu Plum ingredients, calm and relieve the skin.

USE: Shake the product and put a small amount on a cotton ball. Start by gently cleaning the eyelids and eye area. Rinse with water and repeat in the eye area until completely clean. Then apply to the rest of the face and rinse with water.

bphs_rem

Χαρακτηριστικά

Οίκος
ΤΥΠΟΥ ΑΡΩΜΑ ΟΝΕΙΡΟΥ
Brand
ΑΡΩΜΑ ΟΝΕΙΡΟΥ
Εποχή
Καλοκαιρινό
Χειμερινό
Φθινοπωρινό
Ανοιξιάτικο

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς