Μακιγιάζ Φρυδιών

Θέλεις πυκνά και φυσικά φρύδια που τονίζουν τη συμμετρία του προσώπου και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά σου; Για να πετύχεις όμως το τέλειο σχήμα, χρειάζεσαι τα καλύτερα προϊόντα μακιγιάζ φρυδιών που θα δώσουν πυκνότητα και χρώμα. Στο Άρωμα Ονείρου θα βρεις, ό,τι χρειάζεσαι ώστε να τελειοποιήσεις το μακιγιάζ σου.

Διαβάστε Περισσότερα
38
38

Ενεργά φίλτρα

Τα καλύτερα προϊόντα φρυδιών


Η αποστολή «τέλεια φρύδια» θα πετύχει με τα καλύτερα προϊόντα για τα φρύδια από το Άρωμα Ονείρου. Όλες οι makeup artists δίνουν μεγάλη προσοχή σε αυτό το κομμάτι, γιατί το μακιγιάζ προσώπου δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς περιποιημένα φρύδια.

To μακιγιάζ για φρύδια έχει γίνει viral, ακριβώς γιατί είναι μία κίνηση, που μπορεί να αναβαθμίσει το μακιγιάζ σου από basic σε μοναδικό. Είτε πρόκειται για ένα καθημερινό είτε για ένα επίσημο look, θα δεις μεγάλη διαφορά, αν επιλέξεις τα κατάλληλα για σένα προϊόντα μακιγιάζ φρυδιών και τα χρησιμοποιήσεις σωστά.

Πριν επιλέξεις, σκέψου το αποτέλεσμα που θέλεις να έχεις αλλά και την πρακτικότητα. Ξεκίνα τη συλλογή σου με τα τσιμπιδάκια φρυδιών, για να αφαιρείς τις τρίχες που χαλάνε το σχήμα.

Χτένισε, σχημάτισε και εμπλούτισέ τα φρύδια σου χρησιμοποιώντας προϊόντα όπως μολύβια, πομάδες, σκιές φρυδιών, μάσκαρες και παλέτες. Όλα αυτά τα προϊόντα για φρύδια θα σου λύσουν τα χέρια! Αν διαθέτεις αραιά φρύδια και δυσκολεύεσαι να τους δώσεις σχήμα, δοκίμασε μία πομάδα φρυδιών ή μολύβι.

Στο Άρωμα Ονείρου θα βρεις πολλές επιλογές, για έντονο αποτέλεσμα ή διακριτική βελτίωση και θα κάνεις εύκολα και γρήγορα την αγορά σου.


Προϊόντα για να τονίσεις τα φρύδια σου


Τα τέλεια φρύδια δεν είναι κάτι δύσκολο αλλά για να τα πετύχεις, δώσε προσοχή στη λεπτομέρεια. Αν δεν έχεις ξαναδοκιμάσει να κάνεις μόνη σου μακιγιάζ φρυδιών, ξεκίνα με ένα μολύβι στο χρώμα των φρυδιών σου και ειδικό βουρτσάκι στην άκρη. Συνδυάζουν ακρίβεια στην εφαρμογή και φυσικό αποτέλεσμα με λεπτές γραμμές, καθώς ουσιαστικά μιμούνται τις φυσικές τρίχες.

Χτένισε με επιμέλεια τα φρύδια σου χρησιμοποιώντας το βουρτσάκι, ώστε να τα διαχωρίσεις και να τα ανασηκώσεις. Έπειτα, συμπλήρωσε, τα κενά ανάμεσα στις τρίχες, σχηματίζοντας τα με το μολύβι. Για πιο fluffy αποτέλεσμα σέταρε και σταθεροποίησε τα με μάσκαρα φρυδιών.

Αν σε έχουν κουράσει τα ατίθασα φρύδια σου, μπορείς να τα δαμάσεις εφαρμόζοντας μάσκαρα φρυδιών. Είτε προτιμάς διάφανο τζελ είτε με χρώμα, θα μπορείς να σετάρεις τα φρύδια σου πολύ εύκολα και αποτελεσματικά. Αφού τα σχηματίσεις με σκιά ή μολύβι, πέρασε μία ή δύο στρώσεις από τη μάσκαρα για να κρατήσουν το σχήμα τους όλη τη μέρα.

Η πομάδα φρυδιών είναι εύκολη στην εφαρμογή, δείχνει τα φρύδια παχύτερα και πετυχαίνει φυσικό αποτέλεσμα. Για πιο έντονο και δραματικό look, εφάρμοσε περισσότερες από μία στρώσεις κάνοντας πάντα με ανοδικές κινήσεις.

Αγόρασε online όλα τα απαραίτητα προϊόντα φρυδιών και σε προσφορές για να τελειοποιήσεις το μακιγιάζ ματιών. Η ποικιλία είναι μεγάλη και σίγουρα θα βρεις όλα τα είδη, που θα έχουν το σωστό αποτέλεσμα. Ακόμη τσέκαρε και τα καλλυντικά αλλά και τα προϊόντα μακιγιάζ για χείλη που θα λατρέψεις.