Τρόπος και Κόστος Αποστολής

Για όλες τις παραγγελίες των 40€ και άνω, τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι δωρεάν. Οι παραγγελίες που δεν υπερβαίνουν τα 40€, επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3€. Αν επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση 1€.

Τα δέματα αποστέλλονται με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier)

Χρόνος Παράδοσης
Ο χρόνος παράδοσης για όλη την Ελλάδα είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες.
Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης ισχύουν για προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα. Διαφορετικά ο χρόνος παράδοσης αυξάνεται κατά 2-3 εργάσιμες ημέρες.

 

Επιστροφές προϊόντων
Μπορείτε να επιστρέψετε μέρος ή το σύνολο των αγαθών που παραγγείλατε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας σε διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους και αφού έχει προηγηθεί πρώτα τηλεφωνική ή έγγραφη ενημέρωση. 

Τα χρήματα θα σα επιστραφούν εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει η επιστροφή των χρημάτων εάν δεν λάβουμε τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους.

Στα χρήματα που θα σας επιστραφούν θα  περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώσατε όταν κάνατε την αγορά σας.

Σε περίπτωση που είχατε ζητήσει μη τυποποημένη παράδοση (όπως επείγουσα παράδοση), θα χρεωθείτε τα πρόσθετα έξοδα αποστολής.

Επίσης σε περίπτωση που υπάρχουν έξοδα τραπέζης για την επιστροφή του ποσού, τα έξοδα αυτά το επιβαρύνεστε εσείς.


Τα προϊόντα που προορίζονται προς επιστροφή θα πρέπει :
·         Να βρίσκονται στην αρχική κατάσταση παράδοσης, σφραγισμένο όπως παρελήφθη,  συμπεριλαμβανομένου της συσκευασίας.
·         Να μην έχουν χρησιμοποιηθεί
·         Να ταχυδρομηθούν προς επιστροφή από τον παραλήπτη του προϊόντος το αργότερο σε δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες
·         Να έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή γραπτή επικοινωνία για την πρόθεσή σας
·         Να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο.
Δεν δεχόμαστε επιστροφές σπασμένων και παραποιημένων προϊόντων από τη στιγμή που γίνει η παράδοση από τον μεταφορέα, ελέγξετε τα προϊόντα και υπογράψετε για την ακεραιότητά τους.

Ακυρώσεις
Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή εφόσον δεν έχει αποσταλεί. Η ακύρωση γίνεται μέσω τηλεφώνου ή email. Το ποσό επιστρέφεται ακέραιο και χωρίς καμιά επιβάρυνση στον πελάτη. Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται είτε μέσω τραπέζης, είτε μέσω πιστωτικής κάρτας. Εάν δεν προλάβετε και η παραγγελία σας αποσταλεί, τότε ισχύει η περίπτωση επιστροφής προϊόντων.

Εάν έχετε πληρώσει με πιστωτική/χρεωστική κάρτα και επιθυμείτε την ακύρωση της συναλλαγής σας και εφόσον δεν σας έχουν αποσταλεί τα προϊόντα, θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα εντός 24 ωρών από την εντολή αγοράς, μέσω e-mail ή τηλεφωνικά, για να σας επιστρέψουμε άμεσα το ποσό χρέωσης που έχει γίνει στην πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα.