Φιλτράρισμα κατά

Φύλο

Φύλο

Οίκος

Οίκος

Φύλο

Φύλο

Ποσότητα

Ποσότητα

Shower Gel

Για τη φροντίδα του δέρματος στο ντους, τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση και τη φρεσκάδα που προσφέρει ένα shower gel. Στο Άρωμα Ονείρου θα βρεις shower gels που ανεβάζουν τον πήχη στην εμπειρία του μπάνιου.

Διαβάστε Περισσότερα

Υπάρχουν 1043 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-24 από σύνολο 1043
1043
1043

Ενεργά φίλτρα

Τι είναι το shower gel;


Το shower gel είναι ένα προϊόν καθαρισμού σε υγρή μορφή, που καθαρίζει και αρωματίζει το δέρμα.

1. Η μικρή διαφορά του με το αφρόλουτρο εντοπίζεται στην υφή. Το shower gel έχει πιο πυκνή και σταθερή υφή από το αφρόλουτρο και προσφέρει περισσότερη φροντίδα στο δέρμα.
2. Τα shower gels είναι πιο αρωματικά. Ειδικά αν διαθέτει μυρωδιές από άρωμα και εμπλουτισμένο με ενυδατικά στοιχεία που περιποιούνται την επιδερμίδα.

Αγόρασε online γυναικεία και ανδρικά shower gels από το Άρωμα Ονείρου, που δημιουργούν πλούσιο αφρό και αφήνουν το δέρμα απαλό και περιποιημένο. Διαφορετικά από τα συμβατικά σαπούνια, προτίμησε αφρόλουτρο με άρωμα που διαρκεί. Είναι σημαντικό να επιλέγεις προϊόντα περιποίησης σώματος, τα οποία:

● απομακρύνουν τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα
● θρέφουν την επιδερμίδα
● δεν την αφυδατώνουν
● χαρίζουν αίσθηση φρεσκάδας
● έχουν ευχάριστο άρωμα που διαρκεί

Συνδύασε το shower gel με το αντίστοιχο άρωμα για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια και ένταση μυρωδιάς. Στο Άρωμα Ονείρου θα ανακαλύψεις τα αγαπημένα σου γυναικεία και ανδρικά αρώματα τύπου σε τεράστια ποικιλία και πολύ υψηλή πιστότητα.

Απόλαυσε την αγαπημένη σου μυρωδιά και σε μορφή body mist. Χάρισε στον εαυτό σου μια ολοκληρωμένη αρωματική εμπειρία αγοράζοντας shower gels σε φανταστικές τιμές.

Shower gel: Πώς χρησιμοποιείται;


Η χρήση του shower gel είναι απλή και γρήγορη:

● εφαρμόζεις μια μικρή ποσότητα σε ένα σφουγγάρι ή στα χέρια σου
● δημιουργείς αφρό στο υγρό δέρμα
● ξεπλένεις
● κερδίζεις δέρμα καθαρό, ενυδατωμένο και μοσχομυριστό

Ακριβώς επειδή το χρησιμοποιούμε καθημερινά όταν κάνουμε μπάνιο, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξεις αυτό, που είναι κατάλληλο για την επιδερμίδα σου.

Τα καλύτερα γυναικεία και ανδρικά shower gels προσφέρουν φρεσκάδα που διαρκεί και αίσθηση φροντίδας και χαλάρωσης.

Βρες τα κατάλληλα shower gels σε προσφορές αλλά και προϊόντα περιποίησης όπως body lotions και massage oils, σε μυρωδιές επώνυμων brands που διαρκούν και έχουν την εγγύηση ποιότητας από το Άρωμα Ονείρου.