WnW Photo Focus Stick Foundation- Soft Beige Nr.854B

Κωδικός : 43.06.862B

Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-4 ημέρες

Ιδανικό για καθημερινή χρήση ή για όταν βρίσκεστε στον δρόμο αυτό το στικ βάσης προσφέρει ημι-ματ κάλυψη μακράς διάρκειας σε μια πρωτοποριακή, πολυδιάστατη, ελαφριά φόρμουλα!

7,99 €
Ποσότητα
Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα

    Δωρεάν Παράδοση και Αντικαταβολή για αγορές από 40€ και πάνω ! Δωρεάν Παράδοση και Αντικαταβολή για αγορές από 40€ και πάνω !

    Παράδοση σε 1-4 εργάσιμες ημέρες. Παράδοση σε 1-4 εργάσιμες ημέρες.

    Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών (υπό προϋποθέσεις) Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών (υπό προϋποθέσεις)

Ιδανικό για καθημερινή χρήση ή για όταν βρίσκεστε στον δρόμο αυτό το στικ βάσης προσφέρει ημι-ματ κάλυψη μακράς διάρκειας σε μια πρωτοποριακή, πολυδιάστατη, ελαφριά φόρμουλα!

Ιδανικό για καθημερινή χρήση ή για όταν βρίσκεστε στον δρόμο αυτό το στικ βάσης προσφέρει ημι-ματ κάλυψη μακράς διάρκειας σε μια πρωτοποριακή, πολυδιάστατη, ελαφριά φόρμουλα.  Είναι εμπλουτισμένο με αργανέλαιο και ηλιέλαιο για ενυδάτωση και ομοιόμορφη ανάμιξη. Το Photo Focus Stick Foundation τελειοποιεί την επιδερμίδα σας και τονώνει αυτοπεποίθησή σας έτσι ώστε να νιώθετε υπέροχα από το πρωί έως το βράδυ. Δοκιμασμένο κάτω από 7 διαφορετικές συνθήκες πάνω σε διάφορους τόνους επιδερμίδας, με ή χωρίς flash, το πρωτοποριακό αυτό προϊόν διαθέτει τεχνολογία no-flashback η οποία αποτρέπει την εμφάνιση  άσπρων σκιών στις φωτογραφίες, με άλλα λόγια  είναι ένα όπλο για selfie που δεν γνωρίζατε ότι χρειάζεστε!

Διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  • Εμπλουτισμένο με αργανέλαιο και ηλιέλαιο για ενυδάτωση ομοιόμορφη ανάμιξη
  • Χωρίς γλουτένη
  • Χωρίς άρωμα
  • Talc-free
  • Cruelty-free
  • Vegan

Οδηγίες:

Μη ξεχάσετε τα βήματα της προετοιμασίας: Ενυδατώστε και προετοιμάστε την επιδερμίδα σας. για ένα σούπερ -απαλό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Είστε φαν της ματ όψης; Τότε δοκιμάστε το Photo Focus Matte Face Primer για μια αψεγάδιαστη, ματ βάση και τελειώστε το μακιγιάζ σας με το Photo Focus Setting Spray.

43.06.862B

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μπεζ
Φύλο
Γυναικεία
Brand
Wet n Wild
Υφή
Matte
Ασφάλεια
Cruelty free
Χωρίς Paraben
Είδος Εξοπλισμού
Επαγγελματικό
Μορφή
stick

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς