Φιλτράρισμα κατά

Brand

Brand

Υφή

Υφή

Μορφή

Μορφή

Τύπος Προσώπου

Τύπος Προσώπου

Εποχή

Εποχή

Make up - Foundation

Το make Up - foundation είναι το βασικό στοιχείο του μακιγιάζ που χαρίζει ομοιομορφία στην επιδερμίδα και καλύπτει τις ατέλειες. Στο Άρωμα Ονείρου θα βρεις τα καλύτερα foundation για κάθε τύπο δέρματος και ηλικία.

Διαβάστε Περισσότερα

Make Up

41
41

Ενεργά φίλτρα

Πώς να διαλέξω make up;


Η επιλογή του make up foundation αποτελεί key item για το τέλειο make up look.

Αναζητώντας την σωστή βάση, δοκίμασε διαφορετικές υφές, ώστε να καταλήξεις στο προϊόν, που σου ταιριάζει καλύτερα. Στο Άρωμα Ονείρου βρίσκεις μεγάλη γκάμα αποχρώσεων και προϊόντων μακιγιάζ, που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Πάρε μία ιδέα από τις επιλογές, που έχεις και πως να διαλέξεις makeup.

Υγρό foundation: Είναι το πιο δημοφιλές είδος βάσης. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και τύπων κάλυψης. Μπορεί να εφαρμοστεί με πινέλο, σφουγγάρι ή τα δάχτυλα. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος.

Στικ foundation: Το stick είναι πιο συμπαγής μορφή foundation. Εφαρμόζεται εύκολα όπου και αν βρίσκεσαι και προσφέρει αποτέλεσμα, που διαρκεί για πολλές ώρες.

Πούδρα foundation: Η πούδρα - foundation έχει ελαφριά υφή, που είναι ιδανική για λιπαρό δέρμα. Συνήθως έχει ήπια έως μέτρια κάλυψη.

Cream foundation: Πρόκειται για ένα πλούσιο foundation, ιδανικό για ξηρές και ώριμες επιδερμίδες.

BB cream: Η BB cream είναι ένα από τα καλύτερα make-up για γυναίκες άνω των 50. Προϊόν πολλαπλών χρήσεων που συνδυάζει τα οφέλη ενός foundation, ενός concealer και μιας ενυδατικής κρέμας.

Πριν καταλήξεις ποιο make-up να διαλέξεις, λάβε υπόψιν σου και τα εξής:

Είτε έχεις λιπαρή, ξηρή, κανονική ή ώριμη επιδερμίδα, στο Άρωμα Ονείρου θα βρεις το foundation που σου ταιριάζει.
● Για λιπαρή, προτίμησε μη-comedogenic προϊόντα, δηλαδή που δεν φράζουν τους πόρους.
● Για ξηρή, επίλεξε foundation με ενυδατικά συστατικά.
● Για κανονική προτείνονται make up με glowy αποτέλεσμα σε λαμπερές εμφανίσεις.
● Για ώριμη επιδερμίδα, προτίμησε προϊόντα που είναι καλυπτικά για τις ρυτίδες και έχει αντιγηραντικές και ενυδατικές ιδιότητες.

Από τα πιο βασικά κριτήρια για την επιλογή του make-up είναι η απόχρωση. Για να σιγουρευτείς, δοκίμασέ το ελέγχοντας στο λαιμό ή στο εσωτερικό του καρπού.

Επίλεξε foundation, που υπηρετεί το look, που θέλεις να πετύχεις.

● Για ένα βραδινό μακιγιάζ, επίλεξε foundation, παλέτες προσώπου, σκιές ματιών και μακιγιάζ χειλιών με γυαλάδες και έντονα χρώματα.
● Για την καθημερινότητα σου προτίμησε πιο ελαφριά προϊόντα με μικρότερη ένταση χρώματος.

Τα καλύτερα make up διαθέτουν φόρμουλες που δεν καλύπτουν απλώς, αλλά φροντίζουν και προστατεύουν το δέρμα. Χρησιμοποίησε προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου που κάνουν την επιδερμίδα πιο ομοιόμορφη και λαμπερή.

Τα καλύτερα make up για κάθε ηλικία


Ανακάλυψε τα viral και πιο οικονομικά make-up στο Άρωμα Ονείρου, για να αναδείξεις εύκολα όλα τα viral make up looks.

● Στην ηλικία των 20 - 30 ετών, το δέρμα συνήθως δεν έχει σημάδια ή ατέλειες. Χρησιμοποίησε ένα foundation με μεσαία κάλυψη για να ομογενοποιήσεις το χρώμα του δέρματος και concealer για να φωτίσεις κάποια σημεία.
● Από την ηλικία των 30 και μετά, χρειάζεσαι προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης, που δεν φράζουν τους πόρους και θρέφουν το δέρμα.
● Για τις γυναίκες άνω των 40, τα καλύτερα foundation προσφέρουν κάλυψη, βοηθώντας το δέρμα να διατηρήσει τη φρεσκάδα του.
● Όσον αφορά τις γυναίκες άνω των 50, προτείνονται make up για κάλυψη ρυτίδων, που προσφέρουν φωτεινότητα και ενυδάτωση.

Στο Άρωμα Ονείρου θα ανακαλύψεις τα καλύτερα προϊόντα μακιγιάζ της αγοράς που διατίθενται για όλους τους τύπους δέρματος και ικανοποιούν κάθε ανάγκη!